Äntligen en friggebod

Hej på er! Det var ett tag sedan ni hörde från mig här på bloggen men nu är jag då tillbaka. Jag har under de senaste dagarna hållit på en hel del med bygg ute på tomten, eller jag har väl egentligen inte gjort så mycket mer än att tagit hand om trädgården. Eftersom att jag inte kan så mycket om bygg så valde jag att anlita ett gäng hantverkare i Vetlanda för att få hjälp. För mig är det väldigt viktigt att jag får kvalitet snarare än att det är billigt och det därför som jag nästan alltid väljer att inte göra något själv. Vi har nu några dagar senare fått en ny friggebod och ett vindskydd i trä på altanen, vilket känns riktigt bra. Min fru är väldigt nöjd med vindskyddet medans jag känner mig mer nöjd med att äntligen ha en friggebod för alla mina redskap. Nu är det helt vindstilla på altanen och det bäddar för många sena sommarkvällar när väl semestern infaller, förutsatt att solen kommer titta fram över Vetlanda. Angående friggeboden då. Det var egentligen den primära anledningen till att vi skulle få hjälp med bygg, sen att vi också kunde få hjälp med altanen var så klart bra. Jag förstår inte hur vi har klarat oss utan en friggebod tidigare, det tog mig ungefär en timme och sen var hela friggeboden full med grejer. Det är nästan så att vi hade behövt en till liten bod, men då lär vi inte ha mycket till trädgård kvar. Nu struntar vi i bygg och allt vad det innebär och så fokuserar vi på det som komma skall, nämligen midsommar. Jag har visserligen varit ledig hela veckan men visst är det alltid kul med midsommar, vi alla har förtjänat lite extra ledighet. Ha en trevlig helg och glad midsommar på er!  

Du gillar kanske också...