Behandling för whiplash

Hej och vad roligt att ni är tillbaka! En sak jag inte har berättat är att jag har vart med i en kraftig bilolycka för ett år sedan. Som tur är var det ingen som gick bort, men detta resulterade i kraftiga skador på samtliga. Det blir en liten historia idag om vad som egentligen hände och vad jag fick för skada som jag inte har pratat om än. Det jag kan börja med att säga är att Fridas Hälsopraktik & Hälsa hjälpe mig att få mig att må bättre med hjälp av kiropraktik i Mönsterås.

Det var en kedjekrock jag var med om på en 50 km/h väg på grund av is och halka. Den första bilen var tvungen att bromsa hårt för att en älg sprang över vägen och vi fyra bilar som var bakom hann inte bromsa och det orsakade krocken. Det var en sådan kraftig smäll så att jag fick en whiplashskada som påverkar nacken grovt, men när jag gick på kiropraktik i Mönsterås hos Fridas Hälsopraktik & Hälsa blev det mycket bättre. Denna behandling stärkte min nacka otroligt mycket och nu, ett år efter känner jag nästan inte av skadan. De andra som var med i krocken fick liknande skador, men alla lever idag och vi har faktiskt kontakt allihopa. Man kan inte tro att man ska få nya vänner vid en bilkrasch, men så blev det för mig. De har också gått på kiropraktik i Mönsterås och deras olika skador har också blivit mycket bättre vilket känns otroligt bra. Man blir helt skakis av en krasch men man väcks också till liv och man tar inte livet för givet längre. Ni måste lova mig att inte ta livet för givet för det positiva och roliga kan snabbt vända till ett tråkigt och dåligt liv.  

Du gillar kanske också...