Ett lättare sätt att hantera dödsbon

Hejsan, hejsan. Hoppas att ni alla har haft en bra påsk och njutit av långledigheten, för mig och min familj har det inte riktigt varit som vanligt. Det var första påsken som min morfar inte var med på, han avled ju för några veckor sedan. Jag tänkte prata lite om det idag, främst hur vi fick hjälp av företaget Allt i Allo Österlenkonsult AB med att städa ur hans dödsbo i Sjöbo.

Det har som sagt varit jobbigt för både mig och min familj under några veckor nu, sedan min morfar gick bort. Även om det var väntat var det lika jobbigt ändå, jag tror inte riktigt att man kan förbereda sig på döden på något sätt. Påsken var hans favorithögtid och därför var det extra jobbigt nu under långhelgen. Något som var riktigt tungt med hans bortgång var hur vi skulle hantera hans hus, eftersom mormor också är död visste vi inte riktigt hur vi skulle göra med hans hus. Hans hus hade ju nu blivit ett dödsbo i Sjöbo som bara var stående, tillslut bestämde vi oss att ta hjälp med att städa ur huset. Som jag nämnde ovan fick vi hjälp av Allt i Allo Österlenkonsult AB, de tog hand om tömningen av huset och sedan köpte de även upp huset. Deras hjälp med att städa ur morfars dödsbo i Sjöbo gjorde det mycket lättare för hela familjen, vi fick tiden att sörja och att ta hand om planeringen inför begravningen. Det här ett företag och en tjänst som jag verkligen kan tipsa om för er som behöver hjälp med att tömma ett dödsbo i Sjöbo med omnejd, det är verkligen en lättnad att slippa göra det själv då det redan är känsligt som det är. 

Du gillar kanske också...